МЕГА-ФОРУМ  міста Калуша МЕГА-ФОРУМ міста Калуша
Територія вільна від цензури

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Нічний клуб Аврора
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3

Нова тема   Відповісти    МЕГА-ФОРУМ міста Калуша -> Ваш відпочинок?
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
korp
Новачок

ПовідомленняНаписане: четвер травня 17, 2007 11:33 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Lisa, треба просто настроїтись і помаленькууууу зайти в воду, а потім лягти і отримувати задоволення, але найкращий момент десь через хвилину після виходу з води Very Happy
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
yurko
-------

ПовідомленняНаписане: четвер травня 17, 2007 8:40 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

я може шось не вкурюю, але підтему назвали "Нічний клуб", а всі пишуть про гори і т.д. То певно через те, що нема у нас ніяких нічних клубів.
Але може би тоді перейменувати підтему?
Догори
Bloody
-------

ПовідомленняНаписане: неділя травня 27, 2007 3:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А я думала тут будуть 2 повні сторінки "компліментів" в сторону "Аврори"!!!А тут...розказують, як отримати задоволення! Cool
Догори
momo

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 29, 2007 9:09 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Bloody написав:
А я думала тут будуть 2 повні сторінки "компліментів" в сторону "Аврори"!!!

Як на мене - то я думаю ніяких компліментів що до аврори я б не робив. Ще в перший рік своєї роботи - згідний, а зараз.... ні
Bloody
-------

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 29, 2007 9:16 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Чула, що "Аврора" скоро перетворитсья на кінотеатр (можливо навіть досить цивільний).Думаю, з нього буде більше користі, бо з "Аврори" лише шлейф від сигаретного диму, потоптане взуття і спогади п`яних морд! Laughing
Догори
momo

ПовідомленняНаписане: понеділок червня 25, 2007 10:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Bloody написав:
Чула, що "Аврора" скоро перетворитсья на кінотеатр... з нього буде більше користі.

Не зовсім можу погодитись.
Всерівно, як для такого міста - потрібний нічний заклад, дископаті - повинно якесь бути, бо тоді взагалі немає куди дітись. Але при одній умові, що повинен бути, хоч якийсь мінімальний порядок там. А не анархія повна - яка саме зараз там і відбувається.
TS-Labs

ПовідомленняНаписане: вівторок червня 26, 2007 3:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ari написав:
Блін, пошлість і пошлі танці... Laughing
Заводить. Для прикладу можеш щось ляпнути Wink

Ну вот.... Всі тільки і чекають від мене якоїсь пошлості. А як потанцювати на столі, то фіг. Rolling Eyes
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    МЕГА-ФОРУМ міста Калуша -> Ваш відпочинок? Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3
Сторінка 3 з 3

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

PageRank Яндекс цитування тИЦ Rambler's Top100 Valid CSS!
SwiftBlue Theme created by BitByBit