|
МЕГА-ФОРУМ міста Калуша Територія вільна від цензури
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
korp Новачок
|
Написане: четвер травня 17, 2007 11:33 am Тема повідомлення: |
|
|
Lisa, треба просто настроїтись і помаленькууууу зайти в воду, а потім лягти і отримувати задоволення, але найкращий момент десь через хвилину після виходу з води  |
|
| Догори |
|
 |
yurko -------
|
Написане: четвер травня 17, 2007 8:40 pm Тема повідомлення: |
|
|
я може шось не вкурюю, але підтему назвали "Нічний клуб", а всі пишуть про гори і т.д. То певно через те, що нема у нас ніяких нічних клубів.
Але може би тоді перейменувати підтему? |
|
| Догори |
|
 |
Bloody -------
|
Написане: неділя травня 27, 2007 3:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
А я думала тут будуть 2 повні сторінки "компліментів" в сторону "Аврори"!!!А тут...розказують, як отримати задоволення!  |
|
| Догори |
|
 |
momo ____________

|
Написане: вівторок травня 29, 2007 9:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Bloody написав: | | А я думала тут будуть 2 повні сторінки "компліментів" в сторону "Аврори"!!! |
Як на мене - то я думаю ніяких компліментів що до аврори я б не робив. Ще в перший рік своєї роботи - згідний, а зараз.... ні _________________ Люди слабохарактерні - не здатні бути щирими... |
|
| Догори |
|
 |
Bloody -------
|
Написане: вівторок травня 29, 2007 9:16 pm Тема повідомлення: |
|
|
Чула, що "Аврора" скоро перетворитсья на кінотеатр (можливо навіть досить цивільний).Думаю, з нього буде більше користі, бо з "Аврори" лише шлейф від сигаретного диму, потоптане взуття і спогади п`яних морд!  |
|
| Догори |
|
 |
momo ____________

|
Написане: понеділок червня 25, 2007 10:25 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Bloody написав: | | Чула, що "Аврора" скоро перетворитсья на кінотеатр... з нього буде більше користі. |
Не зовсім можу погодитись.
Всерівно, як для такого міста - потрібний нічний заклад, дископаті - повинно якесь бути, бо тоді взагалі немає куди дітись. Але при одній умові, що повинен бути, хоч якийсь мінімальний порядок там. А не анархія повна - яка саме зараз там і відбувається. _________________ Люди слабохарактерні - не здатні бути щирими... |
|
| Догори |
|
 |
TS-Labs ____________
|
Написане: вівторок червня 26, 2007 3:00 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Ari написав: | Блін, пошлість і пошлі танці...
Заводить. Для прикладу можеш щось ляпнути  |
Ну вот.... Всі тільки і чекають від мене якоїсь пошлості. А як потанцювати на столі, то фіг.  _________________ Ze haya Beyti... |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
SwiftBlue Theme created by BitByBit